1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El bosc màgic

Dimecres 30 Novembre 2011

Els nens i nenes de 3r A de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona han escollit aquest conte després d’haver fet un recull de contes tradicionals d’altres països. El conte que més els va agradar va ser aquest i per conèixer-lo millor vam decidir fer-ne una adaptació. El conte és de tradició Eslovaca i tracta sobre una família que prefereix la pobresa i l’amor abans que tenir tota la felicitat del món.Més, sobre...: magia , serp , follets
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon