Titular notícies

El BON DIA MENUTS de RÀDIO TORDERA amb els CONTES del MÓN!

Dilluns 15 Febrer 2010


El dilluns 1 de febrer a les 8h en Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social, es va desplaçar fins als estudis del programa "Bon dia menuts!" de Ràdio Tordera (107. FM i online) per presentar el concurs dels Contes del Món i enaltir la feina feta pels autors dels 67 contes participants en el concurs. Després d'aquesta visita l'emissora municipal de Tordera ja és una "Ràdio amiga"!


Explicar què és un podcast, el naixement del concurs, la diversitat cultural de Catalunya, la recuperació de la tradició oral com a transmissora directa de coneixements, de tot això i més, en va parlar en Damià Caro amb l'equip d'Alberto Rojo, conductor del programa "Bon Dia Menuts!".


El BDM és un espai què s'emet de dilluns a divendres, per sisena temporada i busca ser una referència i punt de trobada per menuts i menudes i familiars que cada matí s’aixequen i comencen el dia amb el programa.

Els Contes del Món s'escoltaran a Ràdio Tordera tots els divendres en directe a les 8'45h i en redifusió a les 14'45h.
 
Escolta l'entrevista, en la què una nena de Tordera truca per fer una pregunta, aquí.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies