Titular notícies

QUEDEN CINC DIES per ENVIAR els TEUS CONTES

Dilluns 14 Desembre 2009


El període de participació de la primera edició del
Concurs de Podcast - Contes del Món s'acaba i des de COMSOC - Comunicació Social estem molt contents amb la vostra alta participació. A més, estem rebent obres sonores de qualitat i sobretot carregades d'entusiasme, el què ens fa encara més feliços. Teniu cinc dies per enviar la vostra història! Aprofiteu l'oportunitat!


Contes del Marroc, Argentina, Egipte, Xile i Catalunya entre d'altres han arribat de forma massiva al concurs Contes del Món. Però no perdis l'esperança encara tens temps d'enviar el teu compte i ser un dels seleccionats d'aquesta Primera Edició i aparèixer al llibre i CD "Contes del Món".

Et recordem que el Concurs de podcast en aquesta primera edició, està obert als alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de la província de Barcelona. Els nens i joves hauran d'enregistrar històries de la seva pròpia cultura o d'altres tantes que cohabiten en el nostre planeta Terra. 

Els contes han de ser enviats en format mp3 i anar acompanyats de música de creació pròpia o bé extreta del catàleg de música lliure que suggereixen els organitzadors. Per a enviar-los, és tan simple com adjuntar-los al formulari d'inscripció que trobaràs a la web www.contesdelmon.org. No t'oblidis d'afegir una foto en format ".jpg" amb el/s autor/s dels contes. 

Els contes poden durar fins a 4 minuts, i ser d'autoria individual o col•lectiva. Els autors poden presentar a concurs més d'un podcast. L'obra ha de ser narrada en català, encara que es poden incloure frases en altres llengües sempre i quan no interfereixin en la comprensió de la mateixa. Trobaràs més informació a les bases. A més, si necessites ajuda per enregistrar i amb quines eines fer-ho, COMSOC t'orienta a través d'un tutorial. I per a inspirar-te, aquí tens alguns contes de mostra.

Període de participació i votació online!

Els alumnes tenen fins el divendres 18 de desembre del 2009 per a enviar els seus treballs! Estigueu atents! Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre estaran obertes les votacions populars online. O sigui serà el moment on els internautes votaran els seus contes favorits. Regala un vot al teu conte preferit!

Els organitzadors hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes, una tria entre els més votats pels internautes, que formaran part del llibre « Concurs de podcast - Contes del Món » que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs. La composició del jurat, formada per professionals de la ràdio i representats d'ONL, l'anunciarem en breu. En tot cas, el dimecres 30 de desembre del 2009 anunciarem la resolució del jurat, és a dir, els contes seleccionats per a formar part del llibre + CD.

De forma paral•lela des d'aquest dissabte 12 de desembre els contes es difonen en el Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet, que es pot sintonitzar els dissabtes de 10 a 12h en el 96.3 de la FM i a www.radiol-h.cat.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies