Titular notícies

CONTES del MÓN 2.0

Dimarts 17 Novembre 2009


El Concurs de podcast - Contes del Món amb web
www.contesdelmon.org pretén rescatar la tradició oral dels pobles de la Terra posant les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular. Així hem creat més espais virtuals de trobada. Ara estem al Twitter, Facebook i Myspace. Segueix-nos, siguem tots plegats més amics i amigues!!


Les xarxes socials són cada vegada més importants a les nostres vides i s’han convertit en nous canals de comunicació, en una eina de treball per a alguns i en alguns casos una manera de fomentar la participació dels ciutadans en la vida pública. Sens dubte, un canvi social en què, a un ritme o a un altre, tothom està entrant.

És per això que el concurs Contes del Món, al ser una iniciativa que tracta amb contes enregistrats pels nens i joves de tota la provincia de Barcelona, i que té una presència forta a Internet, necessita ser-hi. I és el que hem fet, ja pots trobar la iniciativa a:


MySpace

My Space es tracta d'una xarxa on s'allotgen molts joves de l'àmbit universitari i artistes que volen compartir les seves creacions. És també una xarxa oberta i molt popular perquè n'han sortit algunes de les "estrelles" actuals de la música. Fes-te amic de Contes del Món.Facebook

Facebook és una xarxa molt popular entre els joves caracteritzada per les eines que s'hi fan servir, ja que estan creades pels mateixos usuaris i són molt fàcils d'incorporar a la pàgina personal pròpia. Es tracta d'una pàgina tancada a la qual s'accedeix per invitació expressa de cada contacte. Segueix-nos.


Twitter


És una xarxa social a on has de respondre "què fas?". Així coneixes persones i intercanvies informació sobre les activitats diàries. Aquí també ens comuniquem.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies