1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Dilluns 12 Desembre 2011
Un conte narrat per alumnes de 4tB de l'Escola Pinyana d'Alfarràs. Per tal d'assegurar-se el millor marit per a la seva filla, un rei amaga la princesa per tal que els pretendents demostrin el seu enginy per trobar-la. Qui serà el més enginyós de tots?

Dilluns 12 Desembre 2011
Des de l'Escola Pinyana d'Alfarràs els nens i nenes de tercer us presenten aquest popular conte: El més petitó de tots és valent i eixerit com ell sol. Tot i que la seva mare pateix de deixar-lo anar sol, tan poca cosa com és, en Patufet se'n surt prou bé de qualsevol entrebanc.

Dilluns 12 Desembre 2011
Escola Frederic Godàs de Lleida. 4rt de Primària. L'Albert Canales Ros, ens porta una història d'aventures i misteri ambientada a l'emblemàtic edifici de la ciutat de Lleida, la Seu Vella. 

Dilluns 12 Desembre 2011
Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles. 2on de Primària. Conte tradicional àrab. La sorra i la pedra és la història de dos amics, en Mahmut i l'Alí, que malgrat els problemes i desavinences que se'ls presenta al llarg de la seva travessa per desert, són capaços de perdonar-se i d'adonar-se que el més important que hi ha és l'amistat entre ambdós.

Dilluns 12 Desembre 2011
L'Heribert Santamaria Barta, alumne de quart curs de l'escola Frederic Godàs de Lleida us convida a escoltar un conte de creació pròpia ambientat a la Vall d'Aran. El conte tramet valors relacionats amb les tradicions araneses i la seva conservació.

Dilluns 12 Desembre 2011
Aquest conte inventat per nens i nenes de 2on i 3er de Primària a l'activitat extraescolar de periodisme de l'Escola Joan Maragall d'Arenys de Mar. Tracta d'una bruixa que volia dominar el món, aquesta tenia un drac molt dolent que feia tot el que la bruixa li deia tot perquè és volia venjar dels humans i sobretot dels nens perquè no li agradaven gens...

Dilluns 12 Desembre 2011
Escola Riu d'Or de Santpedor (3r i 4t):  Un pagès del tercer món i el comerç just (plat únic) i de postres les mans, els peus i la panxa (tastet d'Isop). Entre tots ho farem tot si cadascú és al seu lloc i REP UN TRACTE JUST.  

Diumenge 11 Desembre 2011
El Taller de LLengua de 1r de l'Escola Fluvià presenta un conte de Mali on un nen, anomenat Mabo, posarà en marxa tot el seu enginy per treure aigua d'un pou que vigila una terrible hiena per tal d'ajudar la seva mare malalta.

Diumenge 11 Desembre 2011
Un grup de l'alumnat de quart, del CEIP Sebastian Elcano de Castelló de la Plana, han adaptat i locutat un conte popular del Brasil on una xiqueta(Yaci) viu en la selva amb la seua mare, té una nina(Curumín), i té una relació especial amb ella, però la seua mare també la necessita...La natura ajudarà que tot vagi rodat...

Diumenge 11 Desembre 2011
Uns grup d' alumnes de quart  de primària, del CEIP Elcano de Castelló de la Plana,  han adaptat un conte popular africà, on el món dels èssers fantàstics  i les nostres pors van de la mà, per arribar a un final...d'allò més clàssic.

Feed RSS de notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon